Gå til hovedinnhold
Logo-banner

Prosjektpartnere

Prosjektpartnerne presenterer seg selv:

foto av en gjeng forskningspersonell som står foran en båt
Publisert 26.05.2021

Havforskningsinstituttet leder arbeidet

HI jobber for at samfunnet også i fremtiden skal kunne utnytte de store verdiene i havet på en bærekraftig måte. Oppgavene CRIMAC skal løse er midt i kjerneområdet vårt!

Les mer
Kongsberg Maritime teamet står dekk.
Publisert 18.10.2021

Kongsberg Maritime

Vårt bidrag i CRIMAC handler i hovedsak om bredbånds fiskeriakustikk samt fangstovervåkning, og hvordan produktene våre kan forbedres ved hjelp av ny digital infrastruktur for maskinlæring og dataflyt.

Les mer
Libas Crimac
Publisert 18.10.2021

Liegruppen

Rederiet fra Øygarden har to ringtnotfartøy. Et av verdens mest miljøvennlige havgående fiskefartøy, "Libas", skal stå til tjeneste i CRIMAC-prosjektet for testing av akustisk utstyr.

Les mer
Fotografi av team som poserer ved siden av Deep Vision trålkamera
Publisert 18.10.2021

Scantrol og Scantrol Deep Vision

Vi utvikler trålkamera og sorteringssystem som gjør det mulig å kartlegge fiskebestander uten å ta fisken ombord på fartøyet. Teknologien skal på sikt bli tilgjengelig for kommersielt fiskeri til å identifisere og sortere fangst i trålen.

Les mer
Eros2
Publisert 18.10.2021

Eros

Eros AS er et fiskeriselskap basert i Fosnavåg med en historie som går helt tilbake til 1917. Dagens «Eros» er det syvende fartøyet i rekken - det vil bidra til uttesting av sonarer og ekkolodd på tokt i CRIMAC-regi.

Les mer
Publisert 18.10.2021

Norway Royal Salmon ASA

Norway Royal Salmon ASA er et norsk havbrukskonsern med som oppdretter laks i Nord-Norge (Troms og Finnmark) og i Vestfjordene på Island. Vi er akvakulturpartner i CRIMAC.

Les mer